Sup hnědý (Aegypius monachus) je dravý pták, který se živí mršinami, převážně středně velkými a velkými zdechlinami savců.

PropertyValue
prop-cs:binomickéJméno
  • Aegypius monachus
prop-cs:druhotnéDělení
  • Poddruhy
prop-cs:jméno
  • Sup hnědý
prop-cs:kmen
prop-cs:mapaRozšíření
  • Aegypius monachus dis.PNG
prop-cs:obrázek
  • Mönchsgeier.JPG
prop-cs:podtřída
prop-cs:popisMapy
  • * Zelená: Současná oblast rozšíření. * Zelená ?: Předpokládané rozšíření. * Zelená R: Znovu-osídlované oblasti. * Modrá: Zimní rozšíření; řídké, kde je modré šrafování. * Tmavě šedá: Dřívější rozšíření. * Tmavě šedá ?: Pravděpodobné dřívější rozšíření.
prop-cs:popisObrázku
  • Sup hnědý v zajetí
prop-cs:rod
  • sup
prop-cs:rodPopsal
prop-cs:třída
prop-cs:wikiPageUsesTemplate
prop-cs:čeleď
prop-cs:řád
prop-cs:říše
prop-cs:šířkaMapy
  • 268 (xsd:integer)
prop-cs:šířkaObrázku
  • 275 (xsd:integer)
dbpedia-owl:abstract
  • Sup hnědý (Aegypius monachus) je dravý pták, který se živí mršinami, převážně středně velkými a velkými zdechlinami savců.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 239962 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 2544 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 21 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 13881734 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
dbpedia-owl:wikiPageWikiLinkText
  • sup hnědý
  • Sup hnědý
  • hnědý
  • supech hnědých
  • supa hnědého
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Sup hnědý (Aegypius monachus) je dravý pták, který se živí mršinami, převážně středně velkými a velkými zdechlinami savců.
rdfs:label
  • Sup hnědý
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of