Pavián guinejský (Papio papio) (angl. Guinea Baboon) je úzkonosý primát z čeledi kočkodanovití. Žije v Guineji, Mali, Mauretánii, Senegalu a v Sierra Leone. Tento druh se vyskytuje ve stále zelených lesostepích a galeriových lesích. Je jediným z rodu Papio, který prožívá část života na stromech.

PropertyValue
prop-cs:binomickéJméno
  • Papio papio
prop-cs:druhPopsal
prop-cs:jméno
  • Pavián guinejský
prop-cs:kmen
prop-cs:mapaRozšíření
  • Aire-de-repartition-Papio-papio.png
prop-cs:nadčeleď
prop-cs:obrázek
  • Male Guinea Baboon in Nuremberg Zoo.jpg
prop-cs:podkmen
prop-cs:popisObrázku
  • Pavián guinejský
prop-cs:rod
prop-cs:synonyma
  • * pavián rudý
prop-cs:třída
prop-cs:wikiPageUsesTemplate
prop-cs:čeleď
prop-cs:řád
prop-cs:říše
prop-cs:šířkaObrázku
  • 258 (xsd:integer)
dbpedia-owl:abstract
  • Pavián guinejský (Papio papio) (angl. Guinea Baboon) je úzkonosý primát z čeledi kočkodanovití. Žije v Guineji, Mali, Mauretánii, Senegalu a v Sierra Leone. Tento druh se vyskytuje ve stále zelených lesostepích a galeriových lesích. Je jediným z rodu Papio, který prožívá část života na stromech.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 514154 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 6912 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 61 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 15603961 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
dbpedia-owl:wikiPageWikiLinkText
  • pavián guinejský
  • paviány guinejskými
  • Pavián guinejský
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Pavián guinejský (Papio papio) (angl. Guinea Baboon) je úzkonosý primát z čeledi kočkodanovití. Žije v Guineji, Mali, Mauretánii, Senegalu a v Sierra Leone. Tento druh se vyskytuje ve stále zelených lesostepích a galeriových lesích. Je jediným z rodu Papio, který prožívá část života na stromech.
rdfs:label
  • Pavián guinejský
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is prop-cs:typovýDruh of
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of