Racek bouřní (Larus canus) je středně velký racek rozšířený v Evropě, severní Asii a v Severní Americe. Nejhojněji se přitom vyskytuje v Evropě, kde žije více než jedna polovina z celé světové populace, která je v současné době odhadována na 1 000 000 párů.

PropertyValue
prop-cs:binomickéJméno
  • Larus canus
prop-cs:druhPopsal
prop-cs:jméno
  • Racek bouřní
prop-cs:kmen
prop-cs:obrázek
  • Larus Canus Fishing Sequence.jpg
  • Larus canus NBII.jpg
prop-cs:podkmen
prop-cs:podtřída
prop-cs:popisObrázku
  • Racek bouřní
prop-cs:popisek
  • Racek bouřní při útoku na rybu
prop-cs:rod
  • Larus
prop-cs:třída
prop-cs:wikiPageUsesTemplate
prop-cs:čeleď
prop-cs:řád
prop-cs:říše
prop-cs:šířka
  • 1000 (xsd:integer)
prop-cs:šířkaObrázku
  • 260 (xsd:integer)
dbpedia-owl:abstract
  • Racek bouřní (Larus canus) je středně velký racek rozšířený v Evropě, severní Asii a v Severní Americe. Nejhojněji se přitom vyskytuje v Evropě, kde žije více než jedna polovina z celé světové populace, která je v současné době odhadována na 1 000 000 párů.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 310005 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 3850 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 46 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 16240986 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
dbpedia-owl:wikiPageWikiLinkText
  • racek bouřní
  • Racek bouřní
  • racek bouřní, ''Larus canus''
  • rackem bouřním
  • Racek bouřní (''Larus canus'')
  • racka bouřního
  • rackům bouřním
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Racek bouřní (Larus canus) je středně velký racek rozšířený v Evropě, severní Asii a v Severní Americe. Nejhojněji se přitom vyskytuje v Evropě, kde žije více než jedna polovina z celé světové populace, která je v současné době odhadována na 1 000 000 párů.
rdfs:label
  • Racek bouřní
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is prop-cs:popisObrázku of
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of