Titi Orbignův (Callicebus donacophilus) je ploskonosá opice patřící mezi chvostanovité (Pitheciidae) a do rodu titi (Callicebus). Je druhem neotropické oblasti, obývá Bolívii a Brazílii. Jedná se o středně velkou opici, samci dosahují délka 33,1 cm. Dle Mezinárodního svazu ochrany přírody se řadí mezi málo dotčené druhy.

PropertyValue
prop-cs:alt
  • Dvě opice na stromě
prop-cs:binomickéJméno
  • Callicebus donacophilus
prop-cs:datumVydání
  • 2011 (xsd:integer)
  • leden 2016
prop-cs:id
  • 1188775 (xsd:integer)
prop-cs:infrařád
prop-cs:jméno
  • Nicholas
  • Titi Orbignův
prop-cs:kmen
prop-cs:latinskýNázev
  • Plecturocebus donacophilus
prop-cs:mapaRozšíření
  • White-eared Titi area.png
prop-cs:nadtřída
prop-cs:nadřád
prop-cs:obrázek
  • White-eared titi duetting.jpg
prop-cs:oddělení
prop-cs:podkmen
prop-cs:podřád
prop-cs:popisMapy
  • Rozšíření titiho Orbingova
prop-cs:popisObrázku
  • Pár titiů Orbignových
prop-cs:příjmení
  • Venturelli
prop-cs:rod
prop-cs:titul
  • Callicebus donacophilus
prop-cs:třída
prop-cs:url
prop-cs:vydavatel
  • IUCN Red List of Threatened Species
  • Animal Diversity Web
prop-cs:wikiPageUsesTemplate
prop-cs:čeleď
prop-cs:řád
prop-cs:říše
dbpedia-owl:abstract
  • Titi Orbignův (Callicebus donacophilus) je ploskonosá opice patřící mezi chvostanovité (Pitheciidae) a do rodu titi (Callicebus). Je druhem neotropické oblasti, obývá Bolívii a Brazílii. Jedná se o středně velkou opici, samci dosahují délka 33,1 cm. Dle Mezinárodního svazu ochrany přírody se řadí mezi málo dotčené druhy.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageExternalLink
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 1222946 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 8569 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 81 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 14025984 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
dbpedia-owl:wikiPageWikiLinkText
  • titi Orbignův
  • Titi Orbignův
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Titi Orbignův (Callicebus donacophilus) je ploskonosá opice patřící mezi chvostanovité (Pitheciidae) a do rodu titi (Callicebus). Je druhem neotropické oblasti, obývá Bolívii a Brazílii. Jedná se o středně velkou opici, samci dosahují délka 33,1 cm. Dle Mezinárodního svazu ochrany přírody se řadí mezi málo dotčené druhy.
rdfs:label
  • Titi Orbignův
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of