Tučňák bělopásý, přesněji tučňák nejmenší bělopásý (Eudyptula minor albosignata), je považován za poddruh tučňáka nejmenšího. Patří do rodu „nočních“ tučňáků, kteří přes den jsou buď na moři nebo v podzemních hnízdech, ze kterých vycházejí nebo se do nich vracejí až za soumraku.

PropertyValue
prop-cs:binomickéJméno
  • Eudyptula albosignata
prop-cs:druhPopsal
prop-cs:jméno
  • Tučňák bělopásý
prop-cs:kmen
prop-cs:obrázek
  • White-flippered Penguin -standing on rocks.jpg
prop-cs:podkmen
prop-cs:podtřída
prop-cs:popisObrázku
  • Tučňák bělopásý
prop-cs:rod
prop-cs:třída
prop-cs:wikiPageUsesTemplate
prop-cs:čeleď
prop-cs:řád
prop-cs:říše
prop-cs:šířkaObrázku
  • 250 (xsd:integer)
dbpedia-owl:abstract
  • Tučňák bělopásý, přesněji tučňák nejmenší bělopásý (Eudyptula minor albosignata), je považován za poddruh tučňáka nejmenšího. Patří do rodu „nočních“ tučňáků, kteří přes den jsou buď na moři nebo v podzemních hnízdech, ze kterých vycházejí nebo se do nich vracejí až za soumraku.
dbpedia-owl:thumbnail
dbpedia-owl:wikiPageID
  • 632991 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageLength
  • 7916 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageOutDegree
  • 43 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageRevisionID
  • 16492185 (xsd:integer)
dbpedia-owl:wikiPageWikiLink
dbpedia-owl:wikiPageWikiLinkText
  • tučňák bělopásý
  • Tučňák bělopásý
dcterms:subject
rdfs:comment
  • Tučňák bělopásý, přesněji tučňák nejmenší bělopásý (Eudyptula minor albosignata), je považován za poddruh tučňáka nejmenšího. Patří do rodu „nočních“ tučňáků, kteří přes den jsou buď na moři nebo v podzemních hnízdech, ze kterých vycházejí nebo se do nich vracejí až za soumraku.
rdfs:label
  • Tučňák bělopásý
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbpedia-owl:wikiPageRedirects of
is dbpedia-owl:wikiPageWikiLink of
is foaf:primaryTopic of